מוצר נוסף בהצלחה
2022-02-18T11:48:24+02:00

דגים ברוטב אדום!

אין ממש דג מסוים שאני אמליץ לבשל במתכון זה.

מצרכים:

4 עד 6 מנות דג (תלוי בגודל כלי הבישול)

חצי כוס שמן

חצי כוס מים רתוחים

גרגירי חומוס מבושל או משומרים.

2 כפות פפריקה מתוקה בשמן

10 שיני שום 

חצי צרור כוסברה 

רצועות פלפל אדום 
לאוהבי החריף מומלץ להוסיף פלפל ירוק חריף טבעי לפי הטעם!

מערבבים את השמן מים פפריקה השום גרגירי החומוס 

מחממים את כלי הבישול

מעבירים את התערובת לכלי מבשלים על אש נמוכה לרבע שעה כשהכלי מכוסה יש צורך לבחוש מדי פעם מוסיפים את נתחי הדג ומפזרים כוסברה מעל וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 30 דקות נוספות .(רצוי לזלוף על הדג מהרוטב מדי פעם) רצוי להכין יום קודם את המנה בכדי לקבל טעם משובח!